a csapat

Hat szolgáltatás, tizenkét ember, akiknek közös céljuk, hogy egységes stílusban, magas minőségben felejthetetlenné varázsolják a nagy napotokat - ez a Barefoot Wedding Style. 

 

Csapatunk tagjai mind lelkes, hasonló értékrenddel rendelkező fiatalok. Szeretjük a természetet, a természetességet, a szabadban tartott, és hagyományostól eltérő esküvőket. Szeretjük a régit, szeretjük az újat, a picit felborított rendet, ahol a személyes tárgyak megtalálják helyüket. Szeretjük a beszélgetéseket, az inspiráló történeteiteket, amik által jobban megismerünk Titeket és elképzeléseiteket. Velünk bátran kiléphettek a hétköznapi sémákból és önmagatok lehettek.

A Barefoot Wedding Style egy olyan esküvői csapat, ahol egymás munkáját erősítve dolgozunk, a párral közösen megalkotva az esküvő koncepcióját, átfogó stílusát, hogy a meghívóktól kezdve a virágon, dekoráción, tortán és desszerten keresztül a fotó és videóig minden egységes képet alkosson. Így a végeredmény mindig egyedi, és minden részletében harmonizál egymással.

Tapasztalataink szerint a párok gyakran feszült időszaknak élik meg az esküvőre való készülődést. Csapatunk erre a problémára kínál megoldást - velünk egyszerre kommunikálhattok 6 szolgáltatóval, így több időtök jut magatokra koncentrálni, és az esküvői előkészületek nem a stresszről és az idegeskedésről szólnak majd. Mivel csapatunk jól ismeri egymást és egymás munkamódszerét, és a csapaton belüli kommunikáció is összefogott, így a nagy napon minden gördülékenyen zajlik majd, és a pár gondtalanul élvezheti közösen megálmodott esküvőjét.

Ha titeket is megfogott a Barefoot szellemisége, és szívesen megismernétek csapatunkat, vagy csak kérdésetek van, bátran keressetek minket!

 
 
 

 
 
20161124_Barefoot_Portraits_w_009_Barefoot_portraits-087_ODU1.jpg
20161124_Barefoot_Portraits_w_015_Barefoot_portraits-152-Edit_ODU2.jpg

Erzsi és Zsani - ODÚ design // dekor és Koordináció

Kalandos út vezetett minket az esküvők világába. Mindketten enteriőrtervezőként végeztünk, melynek számos területén dolgoztunk, míg a styling munkákon keresztül rátaláltunk az esküvői dekorációk izgalmas lehetőségeire. A korábban elsajátított gondolkodásmódot igyekszünk alkalmazni az esküvői dekoráció tervezésekor is. Így egy egységes koncepción alapuló dekoráció a végeredmény, mely mindig egyedi és személyes. Szeretjük, amikor az emberekkel beszélgetve egyre inkább kirajzolódik egy közös irány, amit igazán sajátjuknak éreznek, legyen szó magánlakásról vagy épp esküvőről.

És hogy mi mit csinálunk, ha épp nem tervezünk? Szeretünk festegetni a vízparton, természetből inspirálódni, nevetni, sütit majszolni. Néha álmodozunk, máskor percre pontos időbeosztást írunk. Szeretjük a régi tárgyakat és a mesés padlásokat. Álmunk egy közös alkotóműhely a városban, ugyanis imádunk tárgyakat készíteni, amiket munkáink során is felhasználunk. Mert a varázslat ezekben a részletekben rejlik.

20161124_Barefoot_Portraits_w_006_Barefoot_portraits-032_JSN2.jpg
20161124_Barefoot_Portraits_w_003_Barefoot_portraits-019_JSN1.jpg

Petra és Balázs - Just Stay Natural // fotó 

Esküvői, páros és portréfotózással foglalkozunk, a hűvösebb napokon pedig táskákat tervezünk. Folyton keressük a kihívásokat, a lehetőségeket arra, hogy másokkal közösen valami olyat alkossunk, ami még nincs és ami különleges. Mindig is nyitottak voltunk bármilyen ötlet megvalósítására, és erre a Barefoot Wedding Style is egy tökéletes példa.

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy két különálló személy vagyunk, a valóságban mi ketten alkotunk egy egészet. A látásmódunk persze különbözik, és a helyezeteket is más-más szemszögből közelítjük meg (ami a fotósorozataink teljességét is adja), ettől függetlenül a fontos kérdésekben feltétel nélkül egyetértünk. Szeretjük a természet ihlette dolgokat, a napsütést, az eper és a málna illatát, a fák lombjainak sejtelmes suhogását. Reggelente imádunk forró teát szürcsölni, délután pedig a meleg fűben háton fekve csodálni az elvonuló felhőket. De a kettő között képtelenek vagyunk nem készíteni egy-két képet. Bátran mondhatjuk, hogy a munka megszállottjai vagyunk, mert az egész életünk a Just Stay Natural-ről szól. Mindennél jobban motivál, amikor egy gyönyörű fotósorozatot készítettünk, az utazás, vagy ha új embereket ismerünk meg és ha megoszthatjuk az ő történeteiket másokkal is. A pillanat megörökítése számunkra a legfontosabb, a környezet, az események és a résztvevők érzéseinek és hangulatának megragadása.

 
20161124_Barefoot_Portraits_w_012_Barefoot_portraits-117_BLOOM1.jpg
20161124_Barefoot_Portraits_w_031_Barefoot_portraits-278_BLOOM2.jpg

Dóri és Janka - Bloom Flowers and design Budapest // virág

Kiskorunk óta figyeljük és szeretjük a növényeket. Mivel mind a ketten tájépítészként végeztünk, régóta növények segítségével igyekszünk valami szépet és jót alkotni. Szeretjük, ha a virágok önmaguk természetességében szépek. Fontosnak tarjuk, hogy a kész kompozicíó részleteiben is érdekes, egyedi és könnyed legyen. Néhány éve kezdtünk el közösen különböző események virágdíszítésével foglalkozni. Számunkra nagy öröm és izgalmas kihívás egy olyan kreatív csapatban dolgozni, ahol mindenki hozzánk hasonlóan lelkes, elhivatott és szereti, amit csinál.

20161124_Barefoot_Portraits_w_059_Barefoot_portraits-454_REGINA.jpg
20161124_Barefoot_Portraits_w_022_Barefoot_portraits-195_ESZTER.jpg

Eszti - Esteripsam // grafika

Regina - NekedCake // desszert

Én szinte naponta sütök, néha szórakozásból, az új ízek iránti kíváncsiság által hajtva, másszor persze csak mert egyszerűen sok a megrendelés. A sütés és az evés számomra az igazán fontos dolgokat hozza össze: család, barátok. Nekem mindez folyamatos örömforrás, és összeköti életemnek valamennyi területét. Leginkább esküvői tortákat szeretek készíteni, mert sosincs két ugyanolyan, mindig újabb és újabb csodák születnek, amik a nagy nap nélkülözhetetlen kiegészítői lesznek. Számomra elsődleges, hogy mindig friss, jó minőségű és lehetőleg hazai alapanyagokból dolgozzam.

A grafika, az akvarell és a természet iránti szeretetemet gyermekkorom óta magamban hordozom. Mindig is csodálattal töltött el, ahogy a víz és a festék egymásra hat, ahogyan szinte kergetőznek a papíron a felvitt ecsetvonások. Alkotásaimban a pillanatnyiságra, az ösztönösségre törekszem, hogy az adott momentumban a legjátékosabb, mégis leglíraibb eredmény keljen életre a papíron. Az általam készített grafikák, festmények mind önálló “egyéniségek”, mégis van néhány hasonlóság, amely rokonná teszi őket: a légiesség, a visszafogottság és a letisztult egyszerűség.

 
 
20181112_Barefoot_Portraits-w_001_ORSI-2.jpg

Orsi - Antler Projects // fotó

A kezdetek óta mindig különleges hatással voltak rám a képek. A mai napig markánsan befolyásolja a jó képről alkotott fogalmamat, hogy eredetileg művészettörténetet tanultam az egyetemen. Az esküvői fotózás során talán éppen ezért a történetek művészi megfogalmazása motivál legfőképpen.

Két kedvenc műfajom, a portré és a tájkép keveredik a szabadtéri esküvők világában. Számomra nagyon fontos, hogy a fényképeken át ne csak a nap forgatókönyve elevenedjen meg évekkel később, hanem az események forgatagában átélt érzések is.

20161124_Barefoot_Portraits_w_054_Barefoot_portraits-420_DANI.jpg
20161124_Barefoot_Portraits_w_063_Barefoot_portraits-467_DORI.jpg

Dani - Daniel Buday // videó

Dóri - Super8Love // film

Mi a ti történetetek? Filmesként mindig történetet mesélek. Egy esküvőn nekem az a legfontosabb, hogy megtaláljam a tiéteket, azt, ami csak rátok jellemző és igaz.

Ezért a legfontosabb számomra a nyitottság és személyesség. Az, hogy láthassam azokat a pillanatokat, amik csak az esküvőtök emelkedettségére jellemzőek, de azokat is, amelyek már szokássá váltak. Gesztusok, nézések és érzések. Ezért szeretem azokat a helyszíneket, amik inspirálóak számotokra, amik emlékeket hoznak elő. Az általam készített filmekben egy közös van. Mindegyik a ti világotokba viszi el a nézőt. Rólatok szól.

Ameddig veletek vagyok, egy olyan film elkészítésén dolgozom, amit nem csak az esküvő után, de évekkel később is szívesen néztek majd meg.

Szeretek másoknak örömet okozni a munkámmal, igazán személyessé és egyedivé tenni a számukra fontos pillanatokat. Ehhez elengedhetetlen a közvetlenség, az egymásra hangolódás, az odafigyelés.

Szeretek esküvőkön filmezni, mert akkor olyan érzelmeket örökíthetek meg, amelyek igazán megérintenek. A super8-as kisfilm hangulata nagyon különleges, mintha a te belső filmedet néznéd saját magadról, magatokról. Közvetlen, kicsit esetleges, de őszinte és még humora is van. Az általam készített super8-as esküvői kisfilmek alapján zsebmozit készítek, amely az esemény legszebb vagy legkedvesebb pillanatáról készült pörgetős könyvecske. Ez egy emlékmorzsa, ami kézzel fogható és egyben egy szerethető tárgy, egy olyan pillanat, mely mindig veled lehet.

Szeretem a dolgokat a maguk bájával megörökíteni, hiszen amit én képviselek, az nem dokumentáció, hanem a hangulat megragadása.