Információ

Egy esküvő akkor válik emlékezetessé, ha minden részletéből az odafigyelés és a személyesség árad. A Barefoot esküvőkön a vendégek már a dekorációból, a kihelyezett személyes feliratokból érezhetik a törődést, még ha a párnak nem is jut ideje mind a száz vendéggel egyszerre foglalkozni. A csapat összehangolt munkája által az esküvő különböző területei összeállnak egy kerek egésszé, ami igazán egyedivé varázsolja a nagy napot.

 

Miben számíthattok ránk?*

  • koncepció kialakítása, megtervezése

  • esküvői arculat tervezése, mely magában foglalja a meghívót, és egyéb grafikai elemeket, kalligráfiai munkát

  • teljes körű dekorációs szolgáltatás - egyedi tervezésű, személyes dekoráció az asztalok díszítésétől a boldogságkapun és desszertasztalon keresztül a fotósarokig

  • virágokkal való dekorálás és csokrok, kitűzők, egyéb virágdekorációk

  • esküvői torta, desszertasztal, vendégváró falatok, limonádé

  • jegyes- és esküvői fotózás, akár 12 órás rendelkezésre állással, egyéb extrákkal

  • igény szerint: esküvői videó, kisfilm készítése, digitális formában, vagy super8-as kamerával

  • csapat munkájának koordinálása, folyamatos elérhetőség és közvetítés a kezdetektől a nagy napig

 

*A részleteket a Szolgáltatásaink menüpont alatt találjátok!

A megvalósítás menete

Miután felvettétek velünk a kapcsolatot, az első lépés egy közös beszélgetés a koordinátorokkal. Ideális, ha már a választott helyszínen történik a találkozás, hogy jobban átlássuk az elképzeléseket és lehetőségeket. Ha nincsenek még pontos ötletek az sem baj, a hangulat és koncepció kialakításában is segítünk nektek.  
A torták, sütemények kóstolására, illetve a többi szolgáltatóval - pl. grafikussal, fotóssal, videóssal - való személyes találkozóra egyeztetés szerint egy vagy két közös találkozó alkalmával lesz lehetőség, így nem kell a párnak hat felé szakadnia, mégis mindenkit megismerhet még az esküvő előtt, és egyeztetni tud a részletekről. 
Ha körvonalazódtak a pontos igények, a csapat közösen, a párral egyeztetve kialakítja a koncepciót, majd a végleges tervek elkészültével minden szolgáltató elkezd készülni a nagy napra.
További egyeztetésekhez a koordinátorok egészen a nagy napig rendelkezésre állnak, és közvetítenek a csapattagok és a pár között.
Az esküvőtök napján a csapat egymásra hangolva végzi feladatát, helyükre kerülnek a virágok, grafikák, sütemények és a dekoráció, a nap folyamán később intézendő feladatokat pedig a helyszínnel, vagy ha van, az esküvőszervezővel egyeztetjük. A megbeszélt időben pedig a fotósok és a videós/ok a helyszínen várnak majd Titeket!:)
Az esküvő másnapján gondoskodunk a dekoráció bontásáról, elpakolásáról.

 

GYakran ismételt Kérdések

 

Mennyivel az esküvő előtt kell elkezdeni a munkát, mikor keressünk meg titeket? 

A koncepció és részletek kidolgozását alapvetően elég, ha két hónappal az esküvő előtt kezdjük meg, kivéve persze a meghívókat, aminek tervezésére és elkészítésére szintén két hónap kell. Azonban ahhoz, hogy ráérjen a csapat esküvőtök napján, és lefoglaljatok egy dátumra, minimum egy évvel előre érdemes megkeresni minket. Mindazonáltal ha velünk szeretnétek megvalósítani a nagy napot, bármikor keressetek fel bennünket, és megírjuk szabad kapacitásunkat!

Esküvőszervezéssel is foglalkoztok?

Nem, a hagyományos értelemben vett esküvőszervezéssel nem foglalkozunk, tehát nem keresünk helyszínt, ceremóniamestert, zenekart stb. az esküvőre, és nem vezényeljük végig a napotokat. Csapatunk a fent említett hat szolgáltatást nyújtja, és ezek koordinálásáért felel. Azonban ha igény van rá, szívesen ajánlunk akár esküvőszervezőt, akár egyéb szolgáltatókat nektek. 


Hány alkalommal szükséges egyeztetni az esküvő előtt? 

Ez teljesen egyénfüggő, van aki több, van aki kevesebb konzultációt igényel. A csapat célja, hogy minél jobban megismerje a párokat, így a koordinátorokkal való találkozókért nem számolunk fel plusz óradíjat! 


Csak együtt lehet titeket felkérni? Mi van, ha nekem már van egy szolgáltatóm, de a többi szolgáltatást szeretném megrendelni tőletek? 

Alapvetően szeretjük, ha az egész csapatot kéri fel a pár, mert így tudjuk garantálni, hogy gördülékenyen megy minden, és így lesz igazán egységes, harmonikus az esküvő stílusa. Azonban ha már van egy vagy két szolgáltatótok, természetesen nem akadály, úgy is bátran megkereshettek minket! 


Ha valamelyik szolgáltatóval többször is szeretnék személyesen egyeztetni, van rá lehetőség?

Természetesen van rá lehetőség, előzetes egyeztetés alapján, de alap helyzetben a koordinátorok a fő kapcsolattartók.


Az egész ország területén vállaltok esküvőket? 

Igen, a csapat az ország különböző területein örömmel vállal esküvőket! Az utazási költséget - esetleges szállás költséget - az árajánlatban külön kezeljük.


Hogyan lehet titeket lefoglalni?

A megbeszélteket mindig szerződésben rögzítjük. Lefoglalni a szerződés aláírásával és foglalóval tudtok.